fbpx

Voucher cadou

Voucherul Maia Bijou

Atunci cand trebuie sa oferi un cadou, primul gand este daca vei alege acel CADOU care sa fie pe gustul persoanei dragi. Sunt multe ocazii, multi prieteni, multe decizii de luat, mult timp pierdut prin magazine. O solutie eleganta pe care o propunem clientilor nostri este voucherul CADOU. Bugetul tau ramane acelasi doar ca ii oferi posibilitatea persoanei dragi sa isi aleaga o bijuterie. Este mai mult decat un cadou, este o investitie. Bijuteria va ramane ca o marturie vie a “acelui moment”. Poate fi nasterea unui bebe, aniversarea a 20 de ani de casatorie, sfarsit de promotie – cadou pentru o profesoara.

Cu sau fara diamant, din aur galben sau alb piesele sunt un motiv real de bucurie pentru toti.

Un buget “frumos impachetat”

Ofera-i persoanei dragi un buget “frumos impachetat” pentru achizitia unei bijuterii. Personalul de la Maia Bijou va oferi toata asistenta necesara.

Voucherul Maia Bijou poate fi solicitat la oricare din cele doua magazine.

Mai multe detalii in magazinele Maia Bijou

Intrebari frecvente

Intrebare client: Cat costa un gram de aur?

R: Maia Bijou vinde piese din aur cu sau fara pietre pretioase/ semipretioase, din acest motiv vorbim despre pret in functie de complexitatea bijuteriei.

Intrebare client: De ce aveti preturi diferite?

R: Gama noastra de bijuterii este foarte variata, de la bijuterii cu o lucratura simpla pana la modele foarte complicate care sunt supuse diferitelor procese tehnice pentru un rezultat final extraordinar. Astfel, manopera difera de la o piesa la alta influentand si pretul final.

 Intrebare client: De unde sunt bijuteriile ?

R: Bijuteriile sunt aduse din Italia de la furnizori consacrati ca: Fair Line, NeoNero, Frateli Bovo etc.

 Intrebare client: Cat dureaza o comanda la verighete?

R: In functie de producatorul ales termenul de executie variaza intre 2 sap si 1 luna

Intrebare client: Garantie oferiti la bijuterii ?

R: Certificatul de calitate si garantie va garanteaza ca piesa vanduta are puritatea aurului mentionata si ofera posibilitatea de a fi reparata, modificata, inlocuita in functie de situatie a bijuteriilor cumparate de la noi in termen de 30 zile din momentul achizitiei.

 Intrebare client: Primiti aur la schimb?

R: Da, incepand cu 8 kt si pana la 24 kt, iar pretul este in functie de carataj.