fbpx
On februarie 19, 2019 | 0 Comments | Articole |

Vinde aurul vechi si bucura-te de bijuterii noi

 

 

Primim aur cadou de la cei dragi, fie de ziua noastra, mosteniri sau alte aniversari. Uneori il purtam, alteori sta pierdut intr-o trusa cu bijuterii in asteptarea momentului potrivit in care l-am putea purta. Fie asteptam evenimentul perfect, fie tinuta, fie o aniversare si sa il dam mai departe sau poate pur si simplu nu este o bijuterie pe care sa ne dorim sa o mai purtam.

Aurul poarta valoarea in timp. Pretul lui a fost mereu unul in crestere. O bijuterie cumparata acum 10 ani aproximativ are acelasi pret pe gramul de aur ca cel dintr-o  casa de amanet. In zece ani, colectiile de bijuterii s-au schimbat enorm. Mai multe bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase, colectii  noi care au volum si o lucratura extrem de fina sau bijuterii mici extrem de delicate.

Piata abunda in oferte extrem de interesante. Aur de 9k, 14k, 18 k si alte carataje sunt mult mai prezente in piata. O vasta paleta de oportunitati pentru orice iubitoare de frumos.

Aceasta diversitate se manifesta si in modul in care aurul este perceput. Pentru o nunta, ne dorim acum bijuterii din aur gandindu-ne ca le vom putea purta si pe viitor. Pentru un botez preferam sa luam un obiect din aur. Lista poate continua. Concluzia este ca incepe sa fie perceput si ca o investitie.

Aceasta combinatie intre tendinte, investitii si frumos il face sa fie mereu de dorit si mereu actual.

Bijuteria Maia Bijou a inteles perfect aceasta directie si a pregatit o campanie extrem de interesanta pentru toti cei care doresc sa fie mereu in actualitate. Astfel, in fiecare zi se stabileste cel mai bun pret care se poate oferi clientilor care doresc sa schimbe bijuteriile, sa aduca aur la schimb pentru o bijuterie noua.

In fiecare zi este un alt pret pentru aurul de 14k si de 18 k.

Vino si descopera pretul zilei si nu uita ca este o campanie limitata.

 

Afla pretul zilei cu un email la: contact@maiabijou.ro

Leave a reply

  • More news
    • On martie 6, 2019
    • On februarie 18, 2019