fbpx
On martie 6, 2019 | 0 Comments | Articole |

Luna Martie. Targ Nunta. Maia Bijou

Luna Martie aduce reactivarea energiei feminine: primim si oferim tot felul de daruri, unii de la altii si toti de la natura. Tot ce avem de facut este sa ne lasam invaluiti de magia ei, sa ne bucuram, sa apreciem. Totul pare invaluit de simboluri care ne leaga de traditii, de echilibru si de frumos. 1 Martie este despre martisoare si flori iar 8 Martie este o sarbatorire a energiei feminine si a renasterii.

Luna aceasta, in Galati, se continua sarbatorirea frumosului prin organizarea unui targ de Nunti. Iar bijuteria Maia Bijou spune si anul acesta PREZENT! Targul este un mod frumos prin care continua cautarea frumosului pentru toti cei care au evenimente importante de organizat: nunti, botezuri si alte evenimente. Un astfel de eveniment ii va reuni pe toti cei care vor sa bucure, sa impresioneze, sa faca alegerile usoare celor care vor sa creeze evenimente memorabile pentru ei si cei dragi. Bijuterii din aur, verighete, rochii de mireasa, decoratiuni….toate vor fi la un loc.

In mod sigur vor fi multe emotii atat pentru participanti cat si pentru cei care sunt in cautari.

Maia Bijou se alatura acestui targ si va pune la dispozitia tuturor invitatilor colectii noi de verighete din aur dar si colectii clasice. Maia Bijou va avea si anul acesta oferte atragatoare pentru clienti.  10% discount la verighetele cumparate pe perioada targului si 10% discount la diamante.

Iar echipa care va intampina clientii va oferi tot suportul necesar pentru ca deciziile luate sa fie cele mai bune.

Va asteptam la Targul de Nunti! Pentru mai multe informatii ne gasiti in magazinele situate la adresele.

15-17.03.2019

Restaurantul Havana

Maia Bijou

Leave a reply

  • More news
    • On februarie 19, 2019
    • On februarie 18, 2019