fbpx

Regulament castiga lantul din aur de Craciun

Regulament tombola „Cadoul tau de Craciun este o bijuterie de la Maia Bijou”

14.11.2019

Art. 1 – Organizatorul

1.1. Organizatorul campaniei – „Cadoul tau de Craciun este o bijuterie de la Maia Bijou”este S.C. ROMERO S.R.L., cu sediul în strada Traian Vuia nr. 8, bl. L5, ap. 23, Galaţi, telefon:0730112096, reprezentat de Stanescu Luciana Cornelia – administrator, CUI 14986322, J17/998/2002, în calitate de partener.

1.2 Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

1.3. Prin participarea la aceasta campanie se prezuma cunoasterea regulamentului si acordul Participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

Art. 2 – Durata si locul de desfasurare a Concursului
2.1. Concursul este organizat si desfasoara in judetul Galati, la magazinele Maia Bijou din zona Parma si Tiglina.

2.2. Concursul se va derula in perioada 14.11-24.12.2019.

Art. 3. Dreptul de participare
3.1. Pot participa la tombola toti clientii care achizitioneaza o bijuterie din aur de la unul din cele doua magazine Maia Bijou, completeaza talonul pentru inscriere si dau Like la pagina Maia Bijou

3.2 Talonul trebuie sa aiba completate corect si complet toate campurile pentru a putea valida si anunta castigatorul. Lipsa informatiilor trecute sau informatii incorecte va duce la invalidarea castigatorului si alegerea urmatorului talon

3.3. Nu pot beneficia de facilitate angajatii Romero si rudele de grd.1

 

Art. 4 Premii
4.1 Premiile constau in doua lanturi din aur alb cu diamante conform descrierilor de mai jos. Se va acorda cate un lant pe fiecare magazin Maia Bijou astfel:

Lant alocat pe magazin Cod Descriere Detalii Pret
Lant pentru Parma PP2A18K00068 Lănțișor cubic cu medalion minimalist 2,86 gr gr 18kt, diamante 10/0,10 ct Culoare G Claritate VS2 1600
Lant pentru A2 PP2A18K00069 Lănțișor cubic cu medalion rotund garnisit cu diamante 2,85 gr 18kt, diamante 19/0,095 ct, culoare G claritate VS1 1600

 

Art. 5 – Mecanismul
Participantul trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Art. 3 si Art.4.

Se va realiza cate o tombola pentru fiecare magazin Maia Bijou. Tombola se va realiza in cadrul fiecarui magazinul. Ora extragerii va fi comunicata in magazin si pe pagina de Facebook.com/Maia.Bijou.Galati.

Se vor extrage din urma 3 taloane, primul extras fiind cel castigator. In cazul in care nu se indeplinesc prevederile Art.3 si Art.4 se va trece la urmatorul talon extras. Daca nu se indeplineste termenul in care castigatorul poate sa ridice bijuteria se va trece in continuare la urmatorul talon extras sau se va repeta extragerea, dupa caz, pana la oferirea premiilor.

Campania de promovare se va derula pe Facebook, Site si in magazinele Maia Bijou. Dar vor intra la extragere doar clientii care indeplinesc conditiile din Art.3 si Art.4. Data extragerii este 24.12.2019.

Castigatorul nu are posibilitatea sa primeasca contravaloarea bijuterie in bani.

Castigatorul va fi contactat telefonic si va fi anuntat pe pagina Facebook.com/Maia.Bijou.Galati.

Castigatorul are la dispozitie 10 zile sa ridice premiul. Premiul se ridica din magazinul Maia Bijou de la care s-a facut achizitia bijuteriei cu care s-a intrat la tombola. Castigatorul trebuie sa vina cu buletinul pentru a intra in posesia premiului.

Reclamatiile ulterioare momentului acordarii premiului nu vor fi luate in considerare de catre organizator.