REGULAMENT CAMPANIE „Like&Share” La Maia Bijou

 

  1. Organizator

Organizatorul campaniei “5% discount pentru Verigheta cumparata de la Maia Bijou”este SC ROMERO SRL, cu sediul în Galaţi, str. Traian Vuia, Nr. 8, Bl. L5, ap. 23, Judeţ Galaţi, C.I.F. RO14986322, Nr. înmatriculare Reg. Com.: J17/998/2002, telefon/fax:+40-236-416772, email: office@maiabijou.ro, web: www. maiabijou.ro.

 

    2. Durata campaniei şi aria de desfăşurare

Campania “5% discount pentru Verigheta cumparata de la Maia Bijou”are loc în perioada 1.07.2020 – 1.07.2021 şi se desfăşoară in interiorul magazinelor Maia Bijou

 

    3. Dreptul la participare

Poate beneficia de campania “5% discount pentru Verigheta cumparata de la Maia Bijou” orice persoană fizică cu vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de naţionalitate, religie sau sex, care a achizitionat un inel de logodna de la Maia Bijou in perioada specificata la Art.2.

 

    4. Despre acordarea discountului

Discountul se acorda pentru achizitia de verighete din magazinele Maia Bijou. Codul de discount este transmisibil.

 

    5. Mecanismul campaniei

Înscrierea la campania “5% discount pentru Verigheta cumparata de la Maia Bijou”se desfasoara astfel:

 

    6. Regulamentul campaniei

Regulamentul campaniei “5% discount pentru Verigheta cumparata de la Maia Bijou”este disponibil gratuit în toate punctele de lucru  MAIA BIJOU din oraşul Galaţi si pe site. 

Campania/ oferta nu se cumuleaza cu alte oferte existente in punctele MAIA BIJOU

 

    7. Litigii

Eventualele litigii apărute între SC ROMERO SRL şi participanţii campaniei se vor rezolva pe cale amiabilă. SC ROMERO SRL îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea sumei suplimentare oferita pe gramul de aur.

 

    8. Încetarea campaniei

Campania poate inceta inainte de data mentionata la punctul 2 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii* *organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta tombola.

SC ROMERO SRL îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Facebook si pe site www. maiabijou.ro.