fbpx

Regulament 2% discount

Regulamentul promotiei,

AUR LA SCHIMB

Campanie 1.04.2019 – 2.06.2019

1. Organizatorul promotiei

Organizatorul promotiei “PRETUL ZILEI PENTRU AURUL ADUS LA SCHIMB” este SC ROMERO SRL cu sediul in Galati, Bvd. Traian Vuia, Nr. 8, Bl L5, ap. 23, Judet Galati, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J17/998/2002, cod fiscal RO 14986322, reprezentată de Luciana Cornelia Sta2escu, in calitate de Administrator. Pretul promotional pentru aur la schimb poate fi obtinut dor in concordanta cu termenii prezentati in Regulamentul Oficial al promotiei(denumit in continuare “Regulament”), asa cum este specificat in acesta. In cazul nerespectarii acestuia, pretul promotional nu va putea fi aplicat.

2. Conditii de participare

De promotie poate beneficia orice cetatean roman, cu varsta minima de 18 ani, impliniti la data inceperii campaniei. Pretul promotional pentru aurul la schimb este pretul zilei care se stabileste in dimineata fiecarei zile de campanie si se acorda pentru aurul adus de 14 kt sau18 kt, indiferent de starea acestuia.

Pentru a beneficia de pretul promotional este necesar ca suma primita pe aurul adus la schimb sa fie egala sau mai mare cu valoarea bijuteriei/bijuteriilor achizitionate. In plus, clientii beneficiaza de un discount de 2% la bijuteriile achizitionate de la Maia Bijou.

Prezenta promotie nu se poate cumula cu alte promotii deja existente la Maia Bijou si se aplica pentru toate bijuteriile in limita stocului disponibil.

3. Perioada de desfasurare

Promotia “PRETUL ZILEI PENTRU AURUL ADUS LA SCHIMB” se desfasoara in perioada 1.04.2019 – 2.06.2019 in cele doua bijuterii Maia Bijou.

4. Informarea participantilor

Prezentul regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, in mod gratuit, in puncte le de lucru Maia Bijou si pe site: https://www.romero.ro.

Adresele punctelor de lucru Maia Bijou sunt urmatoarele:

Ţiglina: str. Brăilei, nr. 165A, Galati;

Parma: str. Brăilei, nr. 185, bl. B2, parter, Galati.

5. Litigii

Eventualele litigii apărute între SC ROMERO SRL şi beneficiarii reducerilor prezentului regulament se vor rezolva pe cale amiabilă. SC ROMERO SRL îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea reducerilor.

6. Încetarea tombolei

Promotia “PRETUL ZILEI PENTRU AURUL ADUS LA SCHIMB” poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 al prezentului regulament in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii organizatorului din motive independente de vointa sa de a continua prezenta campanie de reduceri.

SC ROMERO SRL îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Facebook. Forma modificată a Regulamentului va intra în vigoare numai după publicarea online pe pagina de Facebook MAIA BIJOU.

Organizator

SC ROMERO SRL