fbpx

Prieteni

[pr_iconanimation size=”2″ ico_color=”#00bfff”]Intre PRIETENI este BINE![/pr_iconanimation]

Felicitari! Daca ai ajuns aici, ai cunoscut o gasca frumoasa de prieteni!

Imagineaza-ti ca poti sa cumperi un desert de la Razvan cu multa ciocolata si ai 20% discount la lectii de dans de societate.  Dar lista cu partenerii implicati in proiect este mai mare iar discounturile sunt foarte interesante:
FasTracKids –10%,
Centrul de remodelare Epsilon – 15%,
Extrem FlorEvents -10%,
Cofetaria Un Deliciu -10%,
Bijuteria Maia Bijou – 7%,
Scoala de dans Phoenix  – 20%

Cadourile se ofera in luna mai la orice achizitie si sunt valabile 60 de zile.

Cofetaria "Un Deliciu"

Toate evenimentele importante sunt insotite de un desert. Ne dorim toti un desert atent pregatit, sanatos, cu ingrediente naturale.

Razvan Oana este un pasionat in ale dulciurilor. Isi foloseste toata maiestria in a combina ciocolata si fructe in minunatele-i delicii despre care se spune ca dau dependenta.

Razvan spune despre el ca “imi traiesc visul, pasiunea mea de a oferi un moment dulce…”

10% discount pentru toti clientii care vin cu Talonul

FasTracKids

FasTracKids ajută familiile în dezvoltarea totală a copilului prin transmiterea celor Cinci Avantaje ale Învăţării: abilităţi de gândire critică, creativitate, comunicare, colaborare şi încredere.

Copiii care au participat la programele FasTracKids au avut succes în dezvoltarea lor educaţională, la testele naţionale, în muzică, scris, în vorbitul în public – în toate aspectele vieţii lor. O mare parte din succesul unui copil depinde de implicarea părinţilor şi, de aceea, oferim părinţilor şi bunicilor posibilitatea de a face parte din experienţa FasTracKids.

10% discount pentru toti clientii care vin cu Talonul

Centrul de ingrijire Epsilon

Servicii corporale si faciale: epilare definitiva, tratatarea vaselor capilare sparte; tratarea acneei; depigmentare; tratarea petelor solare si de batranete; eliminarea pistruilor, tratatrea cicatricilor provocate de acnee; tratarea cicatricilor dupa cauterizare cu laser sau bisturiu; epilare pe piele bronzata; epilarea firului de par subtire, velus (puf), fire de par albe, gri, blonde sau roscate; tratarea cuperozei, tratarea rozaceei, inchiderea porilor dilatati, subtierea pielei.

15% discount pentru toti clientii care vin cu Talonul

Extreme FlorEvents

Extreme FlorEvents este un partener dedicat care infrumuseteaza toate evenimentele importante. Frumusetea florilor, decoruri unice si multa pasiune in fiecare decor.

10% discount pentru toti clientii care vin cu Talonul

Scoala de dans Phoenix

Phoenix Dance Studio are placerea sa va invite in fascinanta lume a dansului, fie ca doriti continuarea pregatirii pentru atingerea celor mai inalte standarde, fie pentru a invata primii pasi in dansul de societate.Oferim ore private si lectii de grup cu instructori profesionisti in dansurile de societate.

20% discount pentru toti clientii care vin cu Talonul