Personalizare bijuterii aur Maia Bijou

Personalizare bijuterii aur

Personalizare bijuterii aur Maia Bijou

Noutatile Maia Bijou sunt pentru a va ajuta sa transformati bijuteria cumparata in acea piesa care sa vina perfect pe gustul, sufletul, dorinta dumneavoastra.

Am ales cateva motive traditionale romanesti pe care le-am imprimat pe bijuteriile din aur. Alegand sa personalizam bijuteria ne reconectam la origini ramanand ancorati si la prezent prin forme, materiale pretioase, precizie.

Te asteptam sa iti alegi modelul sufletului tau. Ia legatura cu noi si spune-ne daca ti-ar placea o astfel de piesa.

In curand vom veni cu noutati!

Mai multe detalii in magazinele Maia Bijou

Mai mult decât un cadou

Cadourile vorbesc despre gândurile noastre când am ales acea bucurie de oferit. La Maia Bijou poți să alegi un cadou care să vorbească despre cel care îl primește. Poți să alegi să îi scrii numele pe o plăcută din aur.

Plăcută care poate fi montată pe o brățară din silicon, șnur roșu sau lanț din aur. Greutatea ei poate varia între 0.5 și 1.5 gr.

Durata de execuție pentru un astfel de model de aproximativ 5 zile.

Ia legatura cu noi și spune-ne care este numele pe care îl dorești și dacă îți dorești să fie montată pe lanț sau brățară.

În curând vom veni cu noutăți!

Mai multe detalii în magazinele Maia Bijou

Ne purtam istoria milenara in imbracaminte, in simboluri mestesugit alese. Ia romaneasca poarta o istorie fascinanta a unui neam si a unui pamant aflate intr-o stransa legatura de statornicie.

Cu migala au fost cusute povesti despre prima iubire, despre munca la camp, despre dragostea fata de pamantul muncit cu atata truda. Intreaga natura a fost tesuta in simboluri si culori.

Spicul de grau, cerul, soarele, luna au inspirat fiecare tesatura.

Odata, arta se cerea a fi exprimata prin simboluri. In prezent valorile unui popor cer prezenta trecutului si manifestarea sa in arta de zi cu zi.

Maia Bijou

Intrebari frecvente

Intrebare client: Cat costa un gram de aur?

R: Maia Bijou vinde piese din aur cu sau fara pietre pretioase/ semipretioase, din acest motiv vorbim despre pret in functie de complexitatea bijuteriei.

Intrebare client: De ce aveti preturi diferite?

R: Gama noastra de bijuterii este foarte variata, de la bijuterii cu o lucratura simpla pana la modele foarte complicate care sunt supuse diferitelor procese tehnice pentru un rezultat final extraordinar. Astfel, manopera difera de la o piesa la alta influentand si pretul final.

 Intrebare client: De unde sunt bijuteriile ?

R: Bijuteriile sunt aduse din Italia de la furnizori consacrati ca: Fair Line, NeoNero, Frateli Bovo etc.

 Intrebare client: Cat dureaza o comanda la verighete?

R: In functie de producatorul ales termenul de executie variaza intre 2 sap si 1 luna

Intrebare client: Garantie oferiti la bijuterii ?

R: Certificatul de calitate si garantie va garanteaza ca piesa vanduta are puritatea aurului mentionata si ofera posibilitatea de a fi reparata, modificata, inlocuita in functie de situatie a bijuteriilor cumparate de la noi in termen de 30 zile din momentul achizitiei.

 Intrebare client: Primiti aur la schimb?

R: Da, incepand cu 8 kt si pana la 24 kt, iar pretul este in functie de carataj.

Scrie-ne daca mai ai nevoie si de alte informatii
Informarile trimise prin nesletter Maia Bijou sunt despre promotiile si noutatile din magazin. Daca pe viitor nu mai doriti sa primiti astfel de informari, trimiteti un email cu subiectul REFUZ pe adresa de email dpo@maiabijou.ro