fbpx
Cumperi o bijuterie de la Maia si pleci la Milano!
On iulie 13, 2017 | 0 Comments | Articole |

Cumperi o bijuterie de la Maia si pleci la Milano!

Milano este un paradis al cumpărăturilor cu mult mai atrăgător decât Florența sau Roma și cea mai populară destinație pentru un city break din Italia. Iar daca cumperi o bijuterie de la Maia, poti sa castigi un city break la Milano

În Milano se organizează anual Festivaluri de modă atât pentru bărbați, cât și pentru femei (evenimente care adună cei mai importanți designeri din lume), dar și unul dintre cele mai mari Târguri de mobilă și design interior din lume.

Poate vreti sa stiti ca puteti sa ajungeti in perioada cand are loc săptămâna modei pentru femei.

Unul dintre cele mai grandioase evenimente din Milano care are loc în lunile februarie și septembrie, când orașul e înțesat de cei mai importanți designeri și modele de top din întreaga lume.

 Sau poate vrei sa faci shopping la Milano, poti merge la Corso Buenos Aires este cea mai lungă stradă de shopping din Europa cu peste 300 de magazine poți arunca o privire.

Sau poate vrei Galleria Vittorio Emanuele II  o galerie impresionantăsi un centru comercial in care vei gasi cele mai importante case de modă internaționale și italiene, restaurante cochete și cafenele, dar și spații de relaxare.

Sa nu uitam de  outlet-urile din apropierea orașului, dintre care cel mai cunoscut e outletul Armani, aflat la aproximativ 40 de minute distanță de capitala modei din Italia;

Orice bijuterie de la Maia te poate trimite intr-un city break.

Luna aceasta te trimitem la Milano.

Luna trecuta am dat un city break la ROMA. Vezi mai multe aici.

Regulamentul concursului il gasesti chiar aici

 

Leave a reply

  • More news
    • On martie 6, 2019
    • On februarie 19, 2019