fbpx
Invalid slider ID or alias.
On septembrie 11, 2018 | 0 Comments | Articole |

Ne place sa aducem informatii utile clientelor Maia Bijou. Si cum bijuteriile si machiajul au acelasi rol, sa infrumuseteze, i-am facut o vizita Larisei Boitan si am rugat-o sa impartaseasca informatii utile viitoarelor mirese. Speram ca informatiile va vor fi de folos!

Maia Bijou

Cum alegem make-up artistul pentru nunta?

Recomandarea Larisei Boitan in legatura cu modul in care alegem make-up artistul este simpla si justificata tinand cont de cei 20 de ani de experienta. Asa cum

rochia de mireasa nu o cumparam din primul magazin gasit fara sa o probam, la fel si alegerea make-up artist-ului trebuie facuta cu multa atentie. “Un make-up artist are un rol extrem de important in a face ziua mai frumoasa unei mirese. Totul trebuie sa fie perfect” spune Larisa Boitan. Si atunci specialistul iti recomanda sa iti cunosti make-up artistul, sa ii faci o vizita, sa te asiguri ca are produse de calitate, ca esti compatibila cu el, ca a inteles exact ce iti doresti si ca rezultatul va fi cel pe care il urmaresti. Este de retinut ca sunt make-up artisti care nu sunt de acord ca mireasa sa vina cu echipa foto-video in cadrul sedintei de machiaj.

Este atat de importanta starea miresei in ziua nuntii incat nici un risc nu este prea mic.

“Alege sa vizitezi salonul, sa cunosti oamenii care vor lucra pentru tine si solicita un machiaj de proba. Machiajul de proba nu trebuie privit ca un cost ci ca un mod in care te asiguri ca make-up artistul a inteles perfect ce iti doresti pentru ziua nuntii.  Astfel incat efectul final sa nu fie de papusa machiata ci doar tu -mireasa dar mult mai frumoasa.” spune Larisa Boitan.

 

O alternativa –  consilierea inaintea machiajului din ziua nuntii

Din dorinta de a oferi tot ce-i mai bun in ziua nuntii, make-up artistii au introdus sedinta de consiliere inaintea nuntii. Astfel, poti fi ghidata din timp in legatura cu accesoriile, coafura si tipul de decolteu care ti se potrivesc. “Pentru mine, atunci cand o clienta vine la o intalnire pentru consiliere este un plus. Clienta m-a cunoscut, s-a relaxat, a invatat de inseamna un machiaj profesional  si cum sa il poarte, am stabilit impreuna un ritual de ingrijire si elemente care tin de rochie si coafura care sa se potriveasca cu machiajul. Mai mult de atat, am identificat care sunt trasaturile care trebuie potentate si care nu, am identificat daca sunt corectii de coafura, sprancene care trebuie facute pana in ziua nuntii. De cele mai multe ori ele nu mai solicita machiajul de proba”spune make-up artistul. Mai este un element pe care Larisa l-a subliniat, responsabilitatea make-up artistului in a calma, relaxa mireasa. El este primul sau poate al doilea specialist la care ajunge in ziua nuntii. Rolul sau este acela de a o face sa se simta Mireasa din momentul in care a intrat in salon.

Larisa Boitan a dus procesul de consiliere la un alt nivel si ofera acest serviciu gratuit in luna ianuarie.

In luna ianuarie am pregatit o intalnire pentru consilierea viitoarelor mirese inaintea momentului nuntii. Este un eveniment gratuit la care astept toate miresele. In felul acesta ele pot sa isi faca din timp stilul nuntii- sa isi aleaga corect machiajul si  sa se potriveasca cu toata tinuta aleasa. Tot ce au de facut este sa urmareasca informatiile de pe pagina mea de Facebook.”declara make-up artistul

Cand ar trebui sa facem programarile? “Este recomandat sa facem programarea cu minim un an inainte.” spune Larisa Boitan.

Ce ar trebui sa stie mireasa despre machiajul ei?

“ Aspectele tenului care tin de modul nepotrivit de ingrijire sunt corectate printr-un machiaj mai incarcat dar acest mod nu inseamna si frumos. In plus, produsele acum se realizeaza din silicon care intra in reactie cu aerul de afara se oxideaza, se intuneca si strange pielea si va arata ca o portocala. Ceea ce este de nedorit.”spune Larisa Boitan.

Machiajul de nunta este ca o haina pretioasa. Cu cat ii stim secretele cu atat ii vom mentine frumusetea pentru o durata mai lunga de timp. Sugestia oferita de catre Larisa Boitan este sa evitam temperaturile extreme.

“Un machiaj perfect de durata lunga se realizeaza pe un ten pregatit si ingrijit. Din acest motiv o mireasa trebuie sa isi creeze un ritual de ingrijire cu un an inainte. Chiar si cu cele mai performante produse un ten care nu a fost ingrijit corect nu poate fi pus in adevarata sa valoare. Asa cum hranim corpul si il hidratam asa trebuie sa procedam si cu fata.” declara Larisa Boitan.

Tenuri sensibile si ritualuri de ingrijire

Larisa ne-a confirmat ca numarul persoanelor cu alergii a crescut din cauza poluarii si ne-a impartasit cateva informatii despre ritualul de ingrijire. Astfel,  un ten sensibil trebuie tratat la un cabinet  cosmetic cu un an inainte. Persoanele care au diferite alergii trebuie sa le comunice make-up artistului.

Doamnele/domnisoarele ar trebui sa faca un piling soft la fiecare 10 zile, urmat de o hranire intensiva cu Acid Hialuronic, Water Drops. Cremele de zi  si  de noapte trebuie sa faca parte din ritualul zilnic de ingrijire.

Am aflat si ce anume ar trebui sa aiba o mireasa in gentuta: luciu de buze sau un ruj hidratant la culoarea nuantei de pe buze ar trebui sa fie nelipsite si o pudra compacta cu particule mici de silicon care matifica fata in zonele unde lucesc.

In Tendinte -Machiajul structural

Larisa recomanda Machiajul structural – jocul cu structuri si texturi- pentru ca aceasta este ultima tendinta. Machiajul structural este o combinatie de pigmenti de culori care adapteaza machiajul pentru zi, facandu-l soft iar pentru noapte il face sa arate ca un machiaj profesional.

“Invitatii pot sa creada ca mireasa a avut timp sa isi reface machiajul. Efectul este WOW!”Declara Larisa Boitan

Un make-up artist se poate relaxa atunci cand mireasa se uita in oglinda si spune WOW!

Maia Bijou
Strada Brăilei 165, Tiglina, Galați 800402
Telefon contact:0736 644 446
Email:contact@maiabijou.ro
Maia Bijou 
Str. Brailei, nr. 185, Bl. B2, ap. 24, zona Parma, Galați 800367
Telefon contact:0736 644 447
Email: contact@maiabijou.ro

 

Leave a reply

  • More news
    • On martie 6, 2019
    • On februarie 19, 2019