fbpx
On noiembrie 8, 2017 | 0 Comments | Articole |

Alegerea unui inel de logodna este mereu surprinzatoare, intensa si plina de emotii..Este o incununare a unei simtiri care se naste in inima cuiva. Aparent este o decizie usoara dar intr-un magazin de bijuterii lucrurile se complica. Forme diferite, pietre diferite, culori diferite….toate arata cam la fel, aparent.

Pregateste-te ca bijuteriile sa devina si universul tau.

O data ce ai facut cererea in casatorie, discutiile despre bijuterii vor deveni brusc extrem de interesante si pentru tine. Fii atent la ce gen de bijuterii poarta partenera ta. Poate ii plac bijuteriile din aur alb, galben sau roz.

Cere recomandari pentru Inelul de logodna

In felul acesta iti va fi mai usor sa alegi inelul dorit cand vei ajunge in magazin.

Invata despre forma si culoare.

Pe langa culoarea metalului va trebui sa alegi forma inelului. Sunt multe forme din care poti sa alegi dar cele mai cunoscute sunt: clasic solitaire, accent, halo, fancy sau cu trei pietre.

Alege piatra pentru Inelul de logodna

Diamantele, safirele, rubinele, smaraldele sunt pietrele care sunt recomandate pentru un inel de logodna, dar asta nu inseamna ca un inel cu un ametist sau zirconiu nu poate fi la fel de frumos si apreciat. Totul este in functie de gust si posibilitati.

Forma pietrei este cea care da frumusete si stralucire inelului. Astfel trebuie sa stii ca printre cele mai populare forme ale pietrei sunt pe rotund, urmate de patrat, oval, para si inima. Iar pentru mai multa stralucire alege o piatra cu forma rotunda si taietura briliant, numarul mai mare de fatete va asigura acest efect.

Stabileste bugetul. Investitia pentru un inel de logodna ar trebui sa reprezinte valoarea a doua salarii medii. Este o valoarea care poate transforma piesa intr-o bijuterie de familie.

 Practic tu dai startul pentru obiceiurile viitoare din proaspata familie.

 

 

Leave a reply

  • More news
    • On martie 6, 2019
    • On februarie 19, 2019