fbpx

Inele logodna

Pregateste-te ca bijuteriile sa devina si universul tau.

Fii atent la ce gen de bijuterii poarta partenera ta. Poate ii plac bijuteriile din aur alb, galben sau roz.

Cere recomandari

. In felul acesta iti va fi mai usor sa alegi inelul dorit cand vei ajunge in magazin.

Invata despre forma si culoare. Pe langa culoarea metalului va trebui sa alegi forma inelului. Sunt multe forme din care poti sa alegi dar cele mai cunoscute sunt: clasic solitaire, accent, halo, fancy sau cu trei pietre.

Alege piatra

Diamantele, safirele, rubinele, smaraldele sunt pietrele care sunt recomandate pentru un inel de logodna, dar asta nu inseamna ca un inel cu un ametist sau zirconiu nu poate fi la fel de frumos si apreciat.

Forma pietrei este cea care da frumusete si stralucire inelului. Astfel trebuie sa stii ca printre cele mai populare forme ale pietrei sunt pe rotund, urmate de patrat, oval, para si inima. Iar pentru mai multa stralucire alege o piatra cu forma rotunda si taietura briliant, numarul mai mare de fatete va asigura acest efect.

Stabileste bugetul.

Investitia pentru un inel de logodna ar trebui sa reprezinte valoarea a doua salarii medii. Este o valoarea care poate transforma piesa intr-o bijuterie de familie.

Intrebari frecvente

Intrebare client: Cat costa un gram de aur?

R: Maia Bijou vinde piese din aur cu sau fara pietre pretioase/ semipretioase, din acest motiv vorbim despre pret in functie de complexitatea bijuteriei.

Intrebare client: De ce aveti preturi diferite?

R: Gama noastra de bijuterii este foarte variata, de la bijuterii cu o lucratura simpla pana la modele foarte complicate care sunt supuse diferitelor procese tehnice pentru un rezultat final extraordinar. Astfel, manopera difera de la o piesa la alta influentand si pretul final.

 Intrebare client: De unde sunt bijuteriile ?

R: Bijuteriile sunt aduse din Italia de la furnizori consacrati ca: Fair Line, NeoNero, Frateli Bovo etc.

 

Intrebare client: Garantie oferiti la bijuterii ?

R: Certificatul de calitate si garantie va garanteaza ca piesa vanduta are puritatea aurului mentionata si ofera posibilitatea de a fi reparata, modificata, inlocuita in functie de situatie a bijuteriilor cumparate de la noi in termen de 30 zile din momentul achizitiei.

 Intrebare client: Primiti aur la schimb?

R: Da, incepand cu 8 kt si pana la 24 kt, iar pretul este in functie de carataj.

 Intrebare client: Cum aleg piatra?

R:Diamantele, safirele, rubinele, smaraldele sunt pietrele care sunt recomandate pentru un inel de logodna, dar asta nu inseamna ca un inel cu un ametist sau zirconiu nu poate fi la fel de frumos si apreciat. Totul este in functie de gust si posibilitati.

R: Care este bugetul la care ar trebui sa ma astept?

Investitia pentru un inel de logodna ar trebui sa reprezinte valoarea a doua salarii medii. Este o valoarea care poate transforma piesa intr-o bijuterie de familie.