fbpx
On februarie 20, 2018 | 0 Comments | Articole |

Esti in pana de idei? Idei pentru o cerere in casatorie de neuitat!!

idei cerere casatorieAi gasit-o, este in langa tine si simti ca impreuna scrieti o poveste frumoasa. In mintea si in inima ta lucrurile sunt clare. Dar cum ii comunici marea intrebare?

“Vrei sa fii sotia mea?”

Si pentru ca ne dorim ca totul sa fie autentic asa cum sunt emotiile noastre,  incepe marea cautare. O cautare in urma careia ar trebui sa gasim acea formula, poveste, intamplare care sa se finalizeze cu intrebarea “ Vrei sa fii sotia mea?.

Noi am cautat, am cercetat, am discutat si lasam cateva propuneri pentru ca cererea in casatorie sa fie una speciala:

#1 – Invit-o la un film romantic. Creaza un filmulet scurt despre voi doi  si expune-l  inainte de marele film. Evident ca trebuie sa obtii mai intai acceptul reprezentantilor de la cinematograf.

#2 – Alege o zi speciala pentru amandoi. Poate ziua cand v-ati cunoscut, poate de Craciun sau Valentine’s Day.

Idei pentru o cerere in casatorie de neuitat!

#3 – Alege o destinatie speciala pentru amandoi. Gandeste-te la o destinatie care v-a impresionat sau unde ati trait momente speciale.

#5 – Gateste o specialitate. Daca esti un bucatar priceput si asa ai cucerit-o sigur stii ce-i bucura papilele gustative. Pregateste o masa speciala doar pentru voi doi, aprinde lumanari, muzica in surdina, delicatese pe masa.

#6 – Imprima intrebarea pe ceva vizibil – ex: tricoul tau, schimba imaginea de pe laptopul ei sau de pe telefon, un banner mare la iesire din bloc/ casa.

#7 –  Cerere spontana. In momentul in care amandoi sunteti relaxati si faceti lucruri care va bucura pune marea intrebare. In fond, casatoria este un firesc pentru doi oameni in echilibru.

#8 – Surprize in cascada. Umple-i ziua cu cadouri. Ofera-i  inelul in cadoul final.

#9 – …povestea continua..

In cautarea acelui mod de a o cere in casatorie sigur iti vei reaminti despre primele emotii care te-au adus in acest moment. Vei avea ocazia sa retraiesti relatia prin ochii celui care si-a asumat primul, poate, casatoria. Mai presus de orice plan, important este sa fiti relaxati si sa va bucurati de fiecare clipa in doi.

Ia-ti tot timpul necesar si asigura-te ca iti urmezi inima. Te vei descurca de minune!!!

Succes!

 

Leave a reply

  • More news
    • On martie 6, 2019
    • On februarie 19, 2019