fbpx

Discount10%

Am pregatit un pret special la toate accesoriile Maia Bijou din zona Parma si o perioada generoasa in care il poti folosit, pana la sfarsitul anului. DISCOUNT 10 %Tot ce trebuie sa faci este sa vii la Maia Bijou si sa ceri un voucher.

Cu voucher la tine poti alege tu momentul in care sa folosesti discountul. Ai timp sa urmaresti noutatile Maia Bijou si sa iti alegi piesa preferata.

Discountul este de 10% si il poti folosi sa achizitionezi bijuteria preferata.

Acum ca ai aflat noutatea de unde vei cumpara urmatoarea bijuterie din aur?

Vezi regulamentul.


Maia Bijou inseamna bijuterii frumoase, de o inalta calitate.

Pentru ca ne dorim povesti frumoase si emotii unice ne alegem cu mare atentie furnizorii care ne pot asigura calitatea pe care clientii Maia Bijou si-o doresc.

Din aur, cu pietre pretioase si semipretioase ele rasfata orice purtator, il insotesc si vorbesc despre el.

Alege calitatea cu un pret special.

Doar in perioada 3.11-13.11

Noutati la Maia Bijou

Pasionati de frumos, dornici sa fim mereu la curent cu cele mai noi tendite create de marii designeri, am participat la Vicenzaoro.
A fost minunata experienta intalnirii cu marele case de bijuterii din industria bijuteriilor.
Am adus modele noi de bijuterii din aur care indeplinesc utimele tendinte: bijuterii supradimensionate lucrate intr-o singura culoare de aur, aur galben periat sau lucios pentru bijuteriile obisnuite,  aur alb pentru bijuteriile cu pietre pretioase. Dar si bijuterii minimaliste de dimensiuni reduse cu forme geometrice; pene,dream keeper, aripi, fluturi, stelute. Bijuterii cu insertii de sidef si modele preluate din natura ( foarte la moda si apreciate).

Acum la Maia Bijou vei gasi noi colectii minunate de bijuterii care sunt unice. Piese deosebite, colectii limitate, noutati la Maia Bijou.