Cum sa alegi cerceii din aur
On august 7, 2020 | 0 Comments | Articole |

Cum sa alegi cerceii din aur.

Dacă v-ați decis să cumpărați o pereche de cercei pentru dumneavoastră sau poate faceți un cadou pentru altcineva, luați-va puțin timp să vă asigurați că luați cea mai bună decizie. Marea majoritate cumpără cerceii ținând cont doar de material: aur, carataj, buget, dacă să fie cu sau fără pietre.

Este o prima etapă, vă pregătiți. Dar dacă rămâneți în această etapă, veți întâmpina dificultăți când veți vrea să cumpărați cerceii. Veți fi expuși la multe modele, forme, culori, pietre. Mulți cedează în primele 2 minute :D.

Ce vă propunem noi este să vă “înarmați” cu câteva informații care să vă ajute să vă orientați printre modele.

Trebuie să știți că sunteți curajoși când alegeți să cumpărați cercei. De ce? Pentru că sunt considerați printre cei mai greu de ales, de cumpărat. Trebuie ținut cont de multe aspecte, nu doar de piesă dar și de fizionomia celui care îi poartă, ochi, culoarea părului etc.

Totuși, o pereche de cercei bine aleasă va pune în evidență ochii, formă fetei, va poate da o notă de originalitate. Astfel încât, am adunat din experiență noastră informații care să va ajute să luați o decizie bună, într-un timp mai scurt, fără să cumpărați doar că să scăpați de “calvar”. Va arătăm care sunt formele de cercei cele mai populare care pot fi îmbogățite cu diferite pietre: diamante, rubine, safire, perle etc.

Cercei creole (veriga ) :

Acest model este în mod sigur cel mai popular. Pe diferite dimensiuni, cu sau fără pietre pentru a-i face mai actuali. Unul din avantajele acestui model este încuietoarea. În plus, sunt foarte ușor de purtat.

Cercei cu surb (sistem de inchidere)

Cerceii cu tija pe ureche cu sistem de inchidere surub sau fluturas sunt modele cele mai versatile si adaptabile indiferent de structura fetei, culoarea ochilor, culoarea parului sau lungimea acestuia. Sunt potriviți pentru copiii, adolescente sau doamne de toate vârstele. Sistemul de prindere este sigur, robust si comod. Acest model poate scoate o tinuta din anonimat, indiferent ca este vorba de o tinuta office,o tinuta de seara sau o tinuta casual. Dacă totuși vrei ceva mai deosebit alege o piatră pretioasa . Fii atentă la culoarea pietrei să se potrivească cu culoarea ochilor.

Cercei pe lobul urechii

Unul din cele mai originale si moderne modele. Nu trebuie să faci mai multe găuri în ureche să îi poți purta. Ei sunt purtați de obicei la marginea lobului urechii, fiind ținuți printr-un sistem de prindere care face că acesta să nu se desprindă pe parcursul zilei.

Vin în diferite forme: fluturi, frunze, aripi. Dacă sunt îmbogățiți cu pietre prețioase, arată fantastic.

Cercei de lungime medie tip picatura

Acest model cu siguranta va atrage atentia deoarece se vor misca la fiecare pas pe care il veti face. Este un model care va aduce aparitiei o nota  senzuala, romantica si jucausa, iar daca sunt si impodobiti si cu pietre pretioase vor face o senzatie din fiecare tinuta la care ii veti asorta.

Cercei Jacket, pandant decorativ

Modelul este atat de versatil incat optiunile sunt nelimitate. Cercei pot fi transformati de la modelul clasic pana la varianta demna de “Covorul Rosu”. Acest model este o opțiune perfectă pentru cei care își doresc să experimenteze mai multe stiluri, să se joace cu bijuteriile lor. Ei sunt compuși dintr-o parte fixă și o parte care are rol decorativ și pe care o puteti schimba oricând.

Toate modelele prezentate pot fi purtate cu o alta piesa din acelasi set sau gen, in functie de tinuta  pe care o aveti puteti opta  pentru completarea look-ului pentru un inel sau lant si pandativ sau bratara si de ce nu o bratara pentru picior.

Lumea modei împarte formă fetei în câteva tipuri: ovală, rotundă, dreptunghiulară,pătrată, sub formă de inima.

Față  Ovală

Față ovală este ideală, pentru că poate purta orice formă de cercei. Totuși, este bine să evitați modele de cercei lungi, care ar putea să schimbe proporțiile fetei.

Față rotundă

Dacă alegi modelul potrivit, poți să micșorezi din proporțiile obrajilor. Modelele mari ovale de cercei sau triunghiul cu vârful în jos ar fi o alegere bună sau cerceii lungi si medii ca dimensiune.

Față dreptunghiulară

Atunci când cumperi cercei pentru cineva cu față dreptunghiulară este bine să luați cerceii ovali, sub formă de creola sau inima. Formele ascuțite vor fi îndulcite dacă o persoană poartă forme rotunde. Evita cerceii lungi.

Formă pătrată

Cerceii din lantisor, lungi sunt perfecți sau alege modele rotunde. Evida modelele pătrate sau mici. Cerceii lungi vor crea iluzia unei fete mai lungi, iar cei rotunzi vor îndulci din formele ascuțite ale fetei

Față sub formă de inima

Cerceii pot să ajute să îndulcească din pomețîi înalți sau să dea mai mult volum bărbiei. Pentru această situație este nevoie de cercei sub formă de cerc sau lungi. O altă sugestie ar fi să alegeți modele care curg sub formă de piramidă sau triunghi.

În concluzie cerceii trebuiesc alesi cu mare atentie fiind o piesa foarte importanta din look-ul pe care doriti sa-l creati. Poate fi bijuteria care va aduce acel “quelque chose” unei tinute sau poate fi un indiciu al personalitatii dumneavoastra. Atunci când doriti sa achizitionati o bijuterie este important sa primiti si o consiliere de calitate care va poate ajuta sa faceti alegerea cea mai buna.

 

Leave a reply

 • More news
  • No image
   On martie 23, 2021
  • No image
   On noiembrie 6, 2020