On martie 23, 2021 | 0 Comments | Articole |

Nr. Ctr: 55/23.03.2021

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI

“Bucura-te de discountul de 50lei”

 

 1. ORGANIZATORUL si REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

Organizatorul campaniei – “Bucura-te de discountul de 50lei”este S.C. ROMERO S.R.L., cu sediul în strada Traian Vuia nr. 8, bl. L5, ap. 23, Galaţi, telefon:0730112096, reprezentat de Olesea Duman, Director General,  CUI 14986322, J17/998/2002, în calitate de partener. “Organizator”,.

Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare “Regulamentul”) obligatoriu pentru toti participantii.

Regulamentul este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe site-ul https://maiabijou.ro/regulamente fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, precum şi dreptul de a suspenda şi/sau înceta desfăşurarea Campaniei, avand obligatia de a actualiza prezentul Regulament înainte de intrarea în vigoare a modificărilor si de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 (douazecisipatru) de ore inainte de intrarea lor in vigoare.

 1. ARIA DE DESFASURARE

Campania este organizata si se va desfasura in Galati, exclusiv in magazine. Campania se adreseaza tuturor celor care au achizitionat bijuterii din magazin conform procedurii explicate la Sectiunea 7 din prezentul Regulament.

 

 1. OBIECTUL

Obiectul prezentului Regulament il constituie stabilirea conditiilor in care participantii la tombola beneficiaza de posibilitatea participarii la tombola, astfel cum aceasta este identificata in Sectiunea 7 din Regulament.

 

 1. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

4.1. Campania se deruleaza in perioada 20.03- 20.06.2021, ora 00:00:00 şi este valabila doar pentru orasul Galati.

4.2. În situaţia în care Organizatorul decide să reducă sau să prelungească perioada Campaniei, acest fapt va fi adus la cunoştinţa participanţilor prin actualizarea prezentului Regulament înainte de intrarea în vigoare a modificărilor si prin publicarea informaţiei pe site-ul https://maiabijou.ro/regulamente.

 1. DREPTUL DE PARTICIPARE

Regulamentul campaniei “Bucura-te de discountul de 50lei” este adresat persoanelor fizice si persoanelor juridice, care au acizitinat bijuterii din aur de la oricare din cele doua magazine Maia Bijou din orasul Galati, conform procedurii explicate la Sectiunea 7 din prezentul Regulament.

In cadrul acestei campanii pot participa persoanele fizice cu varsta de peste 18 ani.

Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

 1. PROMOTIA

Prevederile prezentului Regulament este aplicabil voucherelor in valoare de 50 de lei care se ofera in magazinele Maia Bijou.

Prezentul Regulament nu se aplica altor altor campanii existente in magazin pe durata campaniei descries in acest regulament.

Discounturile existente in magazin nu se cumuleaza.

 1. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

7.1 In vederea accesarii beneficiuluiBucura-te de discountul de 50lei” participantul trebuie sa:

– achizitioneze bijuterii din aur in valoare de minim 1000 lei pe un singur bon fiscal,

– primeste un voucher in valoare de 50 lei,

– voucherul este valabil timp de 90 de zile de la acordarea acestuia si poate fi folosit pentru achizitionarea unei alte bijuterii in valoare de minim 500 lei.

 1. MECANISM FUNCTIONARE VOUCHER
 • Nu se cumuleaza cu alte campanii/ facilitate existente in magazin,
 • Voucherul poate fi oferit cadou.
 1. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor solutiona pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, acestea vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 1. DIVERSE

Avand in vedere cele mentionate, incepand cu data de 21.06. 2021, Regulamentul Bucura-te de discountul de 50lei”  isi va inceta efectele.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica, prin act aditional, acest Regulament si de a inceta prezenta Campanie in orice moment, aducand la cunostinta publicului modificarile operate, prin inserarea acestora in Regulamente si prin publicarea modificarilor in cauza pe website-ul maiabijou.ro/regulamente.

Regulamentul acestei Campanii va fi disponibil pe website-ul maiabijou.ro/regulamente.

 

ORGANIZATOR

SC ROMERO SRL

Leave a reply

 • More news