MAIA BIJOU

Inelul de logodna este simbolul suprem al legaturii dintre doua persoane care urmeaza sa se casatoreasca. Acesta marcheaza conexiunea dintre cele doua fiinte care si-au promis sa isi uneasca destinele si sa porneasca impreuna pe drumul vietii, pana la sfarsit. Functioneaza asemenea unei garantii, a unei declaratii de apartenenta, echilibru si iubire. Avand in vedere importanta acestui simbol, magazinul Maia Bijou ofera colectii diversificate de inele de logodna, astfel incat fiecare viitoare mireasa sa primeasca o bijuterie pe gustul sau.

Obiceiul dateaza din perioara Egiptului Antic, unde simboliza un cerc nesfarsit. In lumea romana, mireasa purta doua inele: unul de aur, pe care obisnuia sa il poarte de fiecare data cand iesea in public si unul din fier pe care il purta in casa. Simbolul actual al acestei bijuterii a fost stabilit insa de grecii antici, care il foloseau ca inel de promisiune a fidelitatii si dragostei.

Inele de logodna pentru miresele din Galati

Marime – acesta este unul dintre cele mai importante criterii de selectie a celui mai bun inel de logodna din Galati. Momentul unic al cererii in casatorie poate fi ruinat de o masura prea mare sau prea mica a bijuteriei. De aceea, viitorul mire trebuie sa aleaga cu atentie inelul, astfel incat sa fie sigur de faptul ca o sa i se potriveasca alesei sale. Exista mai multe variante de identificare a metodei ideale de alegere a bijuteriei potrivite. Intre acestea, se numara imprumutarea unui articol pe care aceasta obisnuieste sa il poarte si masurarea lui atenta. Barbatul trebuie sa fie atent ca aceasta sa poarte inelul luat ca model, pe degetul inelar, pentru ca, in caz contrar, s-ar putea ca acesta sa nu se potriveasca. Maia Bijou comercializeaza in Galati inele de logodna cu marimi personalizabile.

Model – pentru ca este o surpriza, un inel de logodna cu diamante din Galati trebuie sa fie in special pe placul viitoarei mirese. Asadar, nu optati pentru o piesa care sa va placa dumneavoastra, ci pentru una care stiti ca o sa ii fie pe plac iubitei. Specialistii recomanda alegerea unui model simplu, care sa fie realizat din aur alb si infrumusetat cu diamante. Un model simplu va atrage atentia asupra pietrei, care trebuie sa straluceasca.

Barbatul trebuie sa aiba in vedere si un set extins de functii pentru care poate opta. De aceea, sunt recomandate acele inele de logodna anti stres, insa atentia trebuie acordata modelului, pentru ca, in cazul in care optati pentru mai multe pietre, procesul de mentenanta este ceva mai complicat. Ideal este sa observati atent si participativ modul in care viitoarea sotie isi alege bijuteriile. Daca opteaza in mod normal pentru articole finute si delicate, acelasi ton va trebui sa il urmeze si inelul de logodna achizitionat din magazinul Maia Bijou.

Culoare – acest criteriu este influentat tot de preferintele femeii. Daca obisnuieste sa poarte aur galben, atunci inelul de logodna trebuie sa fie tot din aur galben. Daca insa observati o tendinta catre argint sau aurul alb, atunci ar trebui sa tineti cont de aceste preferinte. In general, pentru inelele de logodna nu sunt alese pietre colorate, insa exista si situatii exceptionale.

Piatra va fi aleasa in functie de bugetul de care barbatul dispune pentru achizitionarea unui inel de logodna in Galati. Daca sunteti in cautarea unei piese rezistente, atunci optati pentru aurul de 14 carate, insa daca doriti stralucire si luciu evidentiat, alegeti varianta de 18 carate. Noi va propunem

bijuterii aur galati
bijuterii aur galati
bijuterii aur galati
bijuterii aur galati
bijuterii aur galati
 • 00

  Days

 • 00

  Hours

 • 00

  Minutes

 • 00

  Seconds

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si afla toate noutatile despre produsele Maia Bijou.

Comments

comments